Lajmet e fundit


Kongresi i 90° i Asambleve te Perendise ne France

Nga dt 22 deri ne 24 Mars 2017, bashkimi i Asambleve te Perendise ne France zhvilloi Kongresin e 90° kombetar. Me shume se 600 pjesetare ( te cilet ishin pastor me bashkeshortet e tyre) erdhen nga te gjitha rajonet e Frances per te ndare sebashku sherbesen dhe Fjalen e Perendise. […]


Konferenca e parë misionare

Nga 20 deri ne 22 maj , u mbajt në Torino në lokalin e kishës Ungjillore ADI (Asambleja e Perëndisë në Itali ) në rrugën Spalato 9/B , Konferenca e parë misionare ADI. Me këtë rast kanë qënë të ftuar dy shërbëtor të Perëndisë, të cilët shërbejnë prej dhjetra vitesh […]


XII Congress FADE – Transform your generation

From 25th to 28th February 2016 The Federation of Assemblies of God of Spain celebrated their XII Congress FADE “Transform your generation” . With 1900 participants from all our churches in Spain and Europe , over 700 young people and more than 160 children. About 4,000 people watched the online […]


Konferenca e përgjegjësve PEF 2016

Rreth 150 udhëheqës të ardhur nga Europa janë mbledhur ne Zagreb të Kroacisë, me rastin e konferencës vjetore të PEF të mbajtur nga 2 deri në 4 Mars 2016 në Hotel Panorama. Tema e konferencës ishte :”Themelimi i Kishave në Europën e sotme” ; duke theksuar nevojën urgjente për të […]


Konferenca e parë misionare kombëtare Asambletë e Perëndisë në Itali (ADI)

Prej disa vitesh Asambletë e Perëndisë në Itali janë të impenjuara në misionet e jashtme me punëtorët e brëndshëm në këtë fushë, për këtë na duket gjë e drejt të organizojmë konferencën e parë misionare kombëtare. Gjatë mbledhjeve do të zhvillohet në thellësi tema e misioneve, do të flitet rreth […]


Refugjatët në Greqi

« shumë njerëz do të shkojnë andej-këndej…» Danieli 12:4 Ja, Zoti zbras tokën dhe e bën të shkretë….shpërndan banorët e saj.. Toka është në zi dhe vuan…njerëzit me poste nga populli i dheut ligështohen… Sepse këta kanë shkelur ligjet, kanë ndryshuar statutin, kanë marrë nëpër këmbë beslidhjen e përjetëshme…Isaia 24:1-5 […]


Spanj: Studentët e parë të diplomuar me njohje shtetërore

Fakulteti Teologjik i Asambleve të Perëndisë në Spanj feston ditën e Shtunë 6 Qershor, studentët e parë dhe cilësinë  e tyre me njohje shtetërore . Është një bekim që Ministria e Arsimit në vendin tonë njeh cilësinë e seminarëve tanë si titull zyrtarë. Falenderojmë Perëndinë për këtë gjë . Ju […]


27,28 Maj: takimi mes perfaqë suesve LAPEJ në Torino

Të mërkurën 27 dhe të enjten 28 Maj 2015, perfaqësuesit e Asambleve të Perendisë të Europës Jugore , do të takohen në Torino pranë godinës së kishës Asambleja e Perendisë në Itali. Përvec mundësive të bashkë organizimit të veprimtarive të LAPEJ , takimi do jetë një rast per te qëndruar […]


Coming events from Albania

We will celebrate the 12th Annual Graduation Ceremony of Evangelical Theological College and Ordination Service of the General Council on May 23. We rejoice to launch and commission more workers for God’s harvest field.


3rd Congress of Children’s Ministries FADE

For more information and to register for the event please visit the following link where you will find all conferences for teachers of children who will be taught in Madrid.