Duke u lutur së bashku

Shërbyer së bashku

Mbështetja së bashku

Një Bursës lindur për të përhapur Ungjillin e Jezu Krishtit në vendet e Evropës Jug

Lajmet e fundit

Kongresi i 90° i Asambleve te Perendise ne France

Nga dt 22 deri ne 24 Mars 2017, bashkimi i Asambleve te Perendise ne France zhvilloi Kongresin e 90° kombetar. Me shume se 600 pjesetare ( te cilet ishin pastor me bashkeshortet e tyre) erdhen nga te gjitha rajonet e Frances per te ndare sebashku sherbesen dhe Fjalen e Perendise. Tema ishte: “Misioni yne” me […]

Konferenca e parë misionare

Nga 20 deri ne 22 maj , u mbajt në Torino në lokalin e kishës Ungjillore ADI (Asambleja e Perëndisë në Itali ) në rrugën Spalato 9/B , Konferenca e parë misionare ADI. Me këtë rast kanë qënë të ftuar dy shërbëtor të Perëndisë, të cilët shërbejnë prej dhjetra vitesh në misione : Greg Mundis […]

XII Congress FADE – Transform your generation

From 25th to 28th February 2016 The Federation of Assemblies of God of Spain celebrated their XII Congress FADE “Transform your generation” . With 1900 participants from all our churches in Spain and Europe , over 700 young people and more than 160 children. About 4,000 people watched the online conference of 16 countries ( […]