Kongresi i 90° i Asambleve te Perendise ne France


Nga dt 22 deri ne 24 Mars 2017, bashkimi i Asambleve te Perendise ne France zhvilloi Kongresin e 90° kombetar.

Me shume se 600 pjesetare ( te cilet ishin pastor me bashkeshortet e tyre) erdhen nga te gjitha rajonet e Frances per te ndare sebashku sherbesen dhe Fjalen e Perendise.

Tema ishte: “Misioni yne” me predikuesin Don Korbin, misionar ne Afrike, si mik kryesor.

Ishte nje kongres shume i bekuar. Fryma e Shenjte ishte me ne ne cdo takim. Ju ftojme te vizitoni rrjetin tone frances addfrance.com per me shume informacione.