Daily Archives: Prill 3, 2017


Kongresi i 90° i Asambleve te Perendise ne France

Nga dt 22 deri ne 24 Mars 2017, bashkimi i Asambleve te Perendise ne France zhvilloi Kongresin e 90° kombetar. Me shume se 600 pjesetare ( te cilet ishin pastor me bashkeshortet e tyre) erdhen nga te gjitha rajonet e Frances per te ndare sebashku sherbesen dhe Fjalen e Perendise. […]