Spanj: Studentët e parë të diplomuar me njohje shtetërore


Fakulteti Teologjik i Asambleve të Perëndisë në Spanj feston ditën e Shtunë 6 Qershor, studentët e parë dhe cilësinë  e tyre me njohje shtetërore .
Është një bekim që Ministria e Arsimit në vendin tonë njeh cilësinë e seminarëve tanë si titull zyrtarë.
Falenderojmë Perëndinë për këtë gjë .
Ju ftojmë të lexoni më shumë lajme të plota  në linkun që vijon:
www.kerigmaonline.com/index.php/cstad/687-primera-promocion-de-graduados-de-la-facultad-de-teologia-de-ad-con-reconocimiento-civil-de-sus-titulaciones

Bekime