27,28 Maj: takimi mes perfaqë suesve LAPEJ në Torino


Të mërkurën 27 dhe të enjten 28 Maj 2015, perfaqësuesit e Asambleve të Perendisë të Europës Jugore , do të takohen në Torino pranë godinës së kishës Asambleja e Perendisë në Itali.

Përvec mundësive të bashkë organizimit të veprimtarive të LAPEJ , takimi do jetë një rast per te qëndruar në bashkësi vëllazërore dhe mundësi nga ana e besimtarëve italian për njohjen e kësaj inisiative . Veçanërisht gjatë takimit të së mërkurës në darkë ku do të marrin pjesë përfaqësusit e të gjitha veprave .